info@winstinzicht.nl  |   +31 40 240 7227

Winstadvies

Bij een bedrijf horen administratie en belastingen. En dan is het de bedoeling dat er onderaan de streep ook nog winst wordt gemaakt. Is dat bij jouw bedrijf ook zo, maak jij winst? Of heb je eigenlijk niet echt een idee van de winstgevendheid van jouw bedrijf? 

Winstinzicht
Winstinzicht

Meer winst met een winstplan

Als gecertificeerd winstadviseur kan ik jou helpen om meer winst te halen uit jouw bedrijf. Dat doe ik aan de hand van een winstadvies. Daarbij kijk ik naar wat jij wil bereiken, en of dat haalbaar is. Maar ook kijk ik naar jouw plannen en hoe reëel die zijn. Gaan ze echt geld opleveren of speel je met een beetje geluk alleen quitte? Misschien is het dan beter om jouw plannen aan te passen. Mijn bevindingen leg ik vast in een winstplan. Dit is een onafhankelijk en realistisch advies waarin ik aangeef wat je kan doen om jouw ideeën op de goede manier vorm te geven. Hiermee krijg jij inzicht in jouw winst en zie je welke winst in zicht is. 

Winstplan met begeleiding

Maar wat moet je nou met een plan? Plannen zijn leuk maar belanden vaker niet dan wel ergens onder in een la. Om te zorgen dat jouw plannen wel realiteit worden, heb ik een vervolgtraject van een jaar. In dit jaar begeleid en help ik jou met de uitvoering van jouw plannen. Zo weet je dat je er niet alleen voorstaat en heb je een solide stok achter de deur.

Wil jij jouw onderneming naar een hoger plan tillen en wil jij jouw ideeën op een zodanige manier uitvoeren dat ze ook daadwerkelijk winst opleveren? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag om jouw doelen te halen.

Winstinzicht

Spreekt mijn manier van werken jou aan? Laten we dan een keer een kop koffie drinken. We kunnen dan samen kijken waar jij hulp bij nodig hebt en wat ik voor jou kan betekenen.

Bel, app of mail voor een afspraak naar:

Winstinzicht, Marc den Ouden

Marc den Ouden

    Maak vrijblijvend een afspraak

    Direct in mijn agenda

    © Copyright 2024 | Website door Companyfuel