info@winstinzicht.nl  |   +31 40 240 7227

Belastingen en meer

We doen het allemaal maar altijd met frisse tegenzin: belasting betalen. Maar weet jij alle ins- en outs van het Nederlandse belastingsysteem? Waarschijnlijk niet. Toch moet jij als ondernemer ook aangifte doen voor de belastingen. Dan is het belangrijk om de goede dingen te doen. Als belastingadviseur help ik je graag en zijn jouw belastingzaken in vertrouwde handen. 

Ik regel voor jou:

 • Al je btw aangiften
 • Aangifte inkomstenbelasting
 • Aangifte vennootschapsbelasting

Ik controleer voor jou:

 • Belastingaanslagen

Ik schrijf voor jou:

 • Bezwaarschriften en help bij bezwaarprocedures

Daarnaast geef ik jou advies ten aanzien van belastingen en daaraan gerelateerde zaken.

Winstinzicht
Winstinzicht

Tarieven belastingaangifte en -advies

Voor belastingaangifte en -advies werk ik tegen een uurtarief of spreken we vooraf een prijs af gebaseerd op wat jij nodig hebt. Zo weet jij waar je aan toe bent en ben jij ervan verzekerd dat jouw belastingzaken op de juiste manier geregeld worden.

Uiteraard kan de belastingaangifte en -advies ook worden opgenomen in een maandabonnement.

Vragen zijn welkom

Heb je tussendoor vragen? Je mag mij altijd bellen, mailen of appen. Korte vragen probeer ik direct te beantwoorden. Is jouw vraag ingewikkelder of vraagt die meer uitzoekwerk? Dan streef ik ernaar om binnen 48 uur of 2 werkdagen mijn antwoord te geven. 

Belastingaangifte particulieren

Voor de belastingaangifte van particulieren heb ik een vaste prijs. Dit is een eenmalig bedrag per aangifte en je bent dan niet gebonden aan een abonnement.

Om jouw aangifte te verzorgen kom ik graag bij je langs. Betaling kan direct per pin of op rekening, net wat voor jou het makkelijkste is. 

Persoonlijk belastingadvies

Heb je naast een belastingaangifte ook advies nodig? Ook daar ga ik met genoegen mee aan de slag. Voor een goed advies is het nodig dat ik mij verdiep in jouw situatie. De ene keer kost dat meer tijd dan de andere keer. Daarom hanteer ik voor het schrijven van een advies geen vaste prijs maar bereken ik de prijs aan de hand van de bestede uren. Uiteraard ontvang je van mij vooraf een inschatting van de kosten. Bedenk daarbij dat je met een goed advies wel eens veel geld kunt besparen dus laat u niet afschrikken. 

Winstinzicht

Spreekt mijn manier van werken jou aan? Laten we dan een keer een kop koffie drinken. We kunnen dan samen kijken waar jij hulp bij nodig hebt en wat ik voor jou kan betekenen.

Bel, app of mail voor een afspraak naar:

Winstinzicht, Marc den Ouden

Marc den Ouden

  Maak vrijblijvend een afspraak

  Direct in mijn agenda

  © Copyright 2024 | Website door Companyfuel