info@winstinzicht.nl  |   +31 40 240 7227

DE administratie

De administratie. Weinig ondernemers lopen daar warm voor. Toch is het de basis van je bedrijf. Met een administratie die goed is opgezet, heb je altijd inzicht in de omzet, kosten, winst en verlies. En dat inzicht is nodig als je wil investeren in nieuwe machines of nieuwe producten. Daarnaast geeft een goede administratie rust. Rust in jouw hoofd, rust op de werkvloer. Je weet waar je staat met je bedrijf en hoeft niet bang te zijn voor verrassingen.

Winstinzicht
Winstinzicht

Uitbesteden administratie

Heb jij geen kaas gegeten van boekhouden? Word jij helemaal kriegel bij het idee dat je de administratie van jouw bedrijf bij moet werken? Zeggen termen als grootboek, debet, credit en kasboek jou helemaal niets? 

Besteed dan jouw administratie uit. Voor een vast bedrag per maand verzorg ik jouw complete administratie en kun je erop vertrouwen dat alles op rolletjes loop. Heb je vragen, dan kun je mij altijd bellen, appen of mailen. Lukt het mij niet om direct antwoord te geven, dan krijg je van mij binnen 2 dagen een reactie. 

Administratie met een beetje hulp

Wil jij graag zelf vinger aan de pols houden en je eigen administratie doen maar vind je het wel fijn als er iemand meekijkt? Dat kan als je kiest voor zelf boekhouden met ondersteuning. Ik kijk daarbij met je mee en controleer op regelmatige basis jouw administratie. Zo hoef jij het niet alleen te doen en sta je er niet alleen voor. Met dit steuntje in de rug en een beetje hulp van mij heb jij een betrouwbare, up-to-date administratie.

Winstinzicht

Boekhoudpakketten

Winstinzicht werkt samen met verschillende boekhoudpakketten waaronder Moneymonk, Moneybird en E-boekhouden. Wij zijn hierin onafhankelijk en werken met het pakket wat het beste bij jouw past.

Mocht je met een ander boekhoudpakket werken dan is dat voor mij geen probleem, ik heb ervaring met een groot aantal boekhoudpakketten.

Spreekt mijn manier van werken jou aan? Laten we dan een keer een kop koffie drinken. We kunnen dan samen kijken waar jij hulp bij nodig hebt en wat ik voor jou kan betekenen.

Bel, app of mail voor een afspraak naar:

Winstinzicht, Marc den Ouden

Marc den Ouden

    Maak vrijblijvend een afspraak

    Direct in mijn agenda

    © Copyright 2024 | Website door Companyfuel